Pražský Král 2013

18.7.2013
<p>Po roce je zde další ročník cyklistického maratonu Pražský Král. Jedná se o pohodovou vyjížďku na trase Zbuzany – Křivoklát – Karlštejn – Zbuzany.</p>

Trasa je tradičně rozdělena na delší 132km a kratší 78 km. Vyjížďka není myšlena jako závod a je určena všem fandům silniční cyklistiky. Start ( i cíl ) je z hřiště v obci Zbuzany, v sobotu 3.8.2013 v 10:00 hodin. Startovné je 130,– Kč, v ceně je občerstvovací stanice na trase a v cíli guláš a pivo (nebo limo) Na hřišti je možno parkovat. Zajímavostí letošního ročníku je možnost zapůjčit si zapletená kola od našeho sponzora CykloVAPE, dále nabídne slevu 7% na silniční kola a 7% na zapletená kola CykloVAPE. Od dalšího sponzora BIKEMARAST dostane každý účastník voucher na 20% slevu na servisní práce a pro tři nejlepší v tajné vrchařské prémii slevu na servis ve výši 30%.

Více informací najdete na našem webu www.prazsky-kral.eu včetně možnosti přihlášení online. Za realizační tým se na Vás na startu letošního ročníku těší Jan Brabec – Dexter Cycling.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu