Kola ze Skalistých hor nově u nás

24.5.2013
<p>Společnost TERM, největší velkoobchod obuvi v ČR a SR, podepsal smlouvu o výhradní distribuci na českém a slovenském trhu s kanadskou značkou Rocky Mountain – na první modely se u nás mohou zákazníci těšit na jaře 2014.</p>

Dnes již světoznámá značka Rocky Mountain vznikla před více než 30 lety v jednom suterénu v kanadském Vancouveru. U jejího zrodu stála parta nadšenců, kteří od té doby prošli pořádný kus cesty a zaměstnávají tisíce lidí, ale jejich základní hodnoty se nezměnily. Jak říkají oni sami – dnes jsme starší, moudřejší a nikdy jsme neměli lepší jízdní kola, než právě teď. A mají pravdu.

Vývoj a testování v těch nejtvrdších podmínkách

Málokterá značka se může pochlubit tak ideálními podmínkami pro vývoj a testování jízdních kol. Představte si, že se vám v hlavě zrodí myšlenka, do druhého dne ji máte na papíře a za dalších 48 hodin už testujete prototypy v divoké kanadské přírodě. Britská Kolumbie, ve které se Vancouver nachází, má totiž nejrozmanitější jezdecké podmínky na světě. Během 4 hodin projedete deštným pralesem, vystoupáte na vrcholky monumentálních Skalistých hor, zažijete adrenalin na poušti a zchladíte se v proudu ledovcových řek. Na jízdní kola Rocky Mountain se můžete spolehnout i v těch nejtvrdších podmínkách. Věta „Jezdit jako Rocky“ nabývá s koly Rocky Mountain úplně nový význam!
Staňte se i vy součástí Rocky Mountain a posuňte hranici nemožného!

Nejen extrémní terény, ale i vysoké požadavky těch nejnáročnějších sportovců jsou pro Rocky Mountain výzvou. Legendární sportovci jako je Wade Simmons, Richie Schley a Brett Tippie v ní našli oporu a stali se průkopníky ve světě freeride.
Průkopníci freeride kol míří do Čech!

Na českém trhu se kultovní „Rocky“ kola objeví už v roce 2014. Výhradním distributorem této kanadské ikony se stala společnost TERM spol. s.r.o. Těšte se – do ČR dorazí svěží kanadský vítr a spolu s ním i celá kolekce designových kol.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu