VELO a PRÁZDNINOVÁ VIDEO SOUTĚŽ

24.5.2013
<p>Pro všechny cyklisty-žáky, kteří se učí techniku v naší Velo škole jízdy s Pepou Dresslerem a Kamilem Tatarkovičem, jsme připravili prázdninovou video soutěž. Do konce srpna máte čas natočit a sestříhat krátké video, kde bude vidět, jak se učíte techniku, jaké děláte pokroky, ale hlavně jak se učíte s Velem. Nedáváme vám žádné omezení. Vše je na vaší invenci a vtipu.</p>

Hotová videa ukládejte na servery Youtube nebo Vimeo a odkazy na ně posílejte Pepovi Dresslerovi na mail josef@dressler.cz. První týden v září vybereme tři nejzajímavější videa. Umístíme je na náš web www.iVelo.cz a na redakční facebook a uděláme rozhovor s vítězem. Hlavně o tom, jak se učí jezdit.

A o co se hraje? Vítěz obdrží voucher na Dressler weekend camp v hodnotě 5000 Kč a bude si moc vybrat termín a místo, kam bude chtít přijet. Pro video na druhém místě platí to samé, pouze vyhrává voucher na 50% slevu z ceny campu. A pro třetího je připraveno předplatné časopisu Velo na rok 2014. Několik dalších účastníků v pořadí se může těšit na drobné ceny od pořadatelů seriálu Kolo pro život, například na dres.

Jak říká Pepa: Učit se, učit se, učit se! A jak doplňujeme: A natáčet a bavit se! Držíme vám palce.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu