Doporučujeme – tradiční nástup na Singltrek v sobotu otevírá

2.5.2013
<p>Tradiční nástupní místo na Singltrek pod Smrkem U Kyselky, které bylo zároveň prvním místem, kudy se na stezky v této lokalitě kdy vyráželo, otevírá sezonu tuto sobotu. Centrum U Kyselky se nachází v ulici 5.května v Novém městě pod Smrkem. Generálka proběhla již na „prvního máje“. Provoz bude zatím zajištěn z přívěsu, ale staví se tu stylový srub, který bude zároveň testovacím centrem kol Trek.</p>

Nástupní místo U Kyselky se rozrůstá o nové Test Centrum kol značky Trek a co nevidět se postaví srub, kam se přestěhuje jak oblíbené občerstvení v karavanu(které se zde nachází od prvního dne fungování stezek) tak i Test centrum Trek. Byl spuštěn rezervační systém na stránkách www.trek-centrum.cz (nebo www.ukyselky.cz) a začíná víkendový „provizorní“ provoz v maringotce (viz. foto).

„Máme v nabídce 23 celoodpružených kol Trek a dvě 24“ kola dětská. Příští týden se začíná se stavbou srubu a do dvou měsíců se stěhujeme z karavanu do srubu.” Řekl na téma nového nástupního místa na singltreky pod Smrkem Lukáš Richtr.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu