Endura v plné délce

25.4.2013
<p>Značka Endura se pro velkou oblibu krátkých a tříčtvrtečních kalhot s modelovým označením MT500 Spray rozhodla pro doplnění kolekce i o dlouhou verzi. Ta při svém představení získala prestižní cenu Eurobike Design.</p>

Kombinace prodyšného strečového softshellu s voděodolným panelem v zadní části by mělo udělat z těchto kalhot ideálního společníka do chladnějšího a nepříznivého počasí. Voděodolná část, na které jezdec sedí, se zároveň postará o to, aby tato exponovaná partie přežila v suchu. Ostatní partie sice nejsou voděodolné v takové míře, ale i tak nabídnou velkou dávku ochrany.

Obvod nohavic je nastavitelný pásky na suchý zip. Konstrukce s použitím dlouhých bočních zipů navíc umožňuje jejich oblečení či svlečení bez potřeby vyzutí treter. Kalhoty jsou kompatibilní s vnitřními vložkami Clickfast. Dalšími praktickými doplňky jsou i stehenní kapsy, sloužící v případě potřeby i pro rychlejší odvětrání. Kalhoty jsou dostupné ve velikostech S-XXL a jejich doporučená cena je 3190 Kč. (tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu