Atmosféra VeloCampů

3.1.2013
<p>Kdo by si chtěl připomenout atmosféru loňského VeloCampu, má šanci 17. ledna v music clubu PopoCafePetl v Praze na Újezdě. Vystoupí zde nejlepší česká „Nirvana Revival“ kapela Nervana, která byla také sobotním hostem VeloCampu 2012. Oni o sobě ale říkají, že jsou spíš „Nirvana Survival“.</p>

Zpěvák, který „udrží rytmus i když se neudrží na nohou“, jak pravila jedna z přítomných cyklistek, slíbil svou účast i na VeloCampu 2013, který se uskuteční v druhém květnovém víkendu na přehradě Seč na Vysočině. Tentokrát ale Michal přijede na kole a se svou početnou rodinou, ze svého archivního cyklošatníku určitě vytáhne i jiné klenoty, než týmový dres Peugeot a plátěnou čepičku a dokáže, že se umí „udržet“ i na kole. Mimochodem – je to sice už dávno, ale byly roky, kdy dokázal i vítězit v celkovém hodnocení silničářského seriálu UAC. Na obrázku je „Kurt“ na bronzovém stupni při MTB závodech v Unhošti (vpravo), bratru v roce 1992.

Přijďte tedy 17.1. zapařit na songy legendární Nirvany a připomenout si (nebo, vy, co jste na Velo Campu nebyli, tak okusit) večerní atmosféru Velo Campů. Předskokanem je Nervaně kladenský Grixis, vstupné se neplatí.

Ukázky najdete zde: http://bandzone.cz/grixis www.nervana.cz

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu