Koně, perník, semtex, spešl…

22.10.2012
<p>Zcela nový obchod Specialized Concept Store byl otevřen 18.10.2012 v Par­dubicích, firmou Velocentrum a jejím týmem. Obchod se nachází na adrese V Polabinách 1895, hned naproti velkému obhodnímu centru AFI, a kousek od ČEZ arény.</p>

Jedná se o zcela nový obchod, kde se dříve prodávala zelenina. Týmu zaměstatnců společnosti Velocentrum se podařilo v horizontu tří měsícu vše přestavět a vytvořit zázemí pro zcela jedinečnou cyklistickou prodejnu, kde naleznete je pro cyklistiku na jednom místě a pod jednou střechou od značky Specialized.

Obchod má rozlohu 200m2, a na tomto prostoru naleznete opravdu veškerý sortiment značky Specialized doladěný o své specifické vlastnosti, jako dámský a dětský koutek, S-Works koutek, BG FIT studio pro správné nastavení posedu, dále dílnu a vše nutné k bezproblémovému běhu takovéto prodejny.

Při otevření se jako patroni a vzácní hosté objevili sportovci podporovaní značkou Specialized, Pavel Boudný (MČR XC 2012) a Richard Gasperotti. Při této příležitosti proběhla malá premiéra videa z Mongolska, kde trávil Gaspi letošní léto a dále zde bylo I dost zájemců o podpisy těchto borců.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu