S Pepou Dresslerem za lepší technikou jízdy

9.10.2012
<p>Dlouholetý Velo učitel techniky jízdy na horském kole Pepa Dressler vypsal na podzim další termíny campů, kde se můžete opravdu naučit lépe ovládat svoje kolo.</p>

Pepa má zkušeností na rozdávání a rozdává je pečlivě. Campy jsou třídenní, čeká vás cca 14 hodin pilného tréninku v malých skupinkách. Campy jsou určené maximálně pro 12 jezdců a připraveni jsou celkem 3 lektoři.

Lokality jsou vybírány tak, aby měli účastníci co nejlepší zázemí, mohli se učit v těsné blízkosti chaty, nemuseli se bát o kola a o to, že budou někoho rušit. Hlavně oblíbená lokalita v Krkonoších na chatě HanaPetr má svoje velké kouzlo. Celá chata je rezervovaná pro camp, v těsné blízkosti jsou překážky a budují se malé tréninkové traily, které jsou určeny zase jen pro účastníky. Nemusí se tedy nikam jezdit, tlačit se ve velkých skupinách nebo se omezovat někde jinými cyklisty. Více informací najdete na www.dresslercamp.cz, ale brzy už více informací na novém webu. Níže se můžete kouknout na videa ze dvou campů. (rh)

Dressler Weekend Camp České spořitelny 2012 from DRESSLERshop on Vimeo.

Dressler Weekend Camp 011 from DRESSLERshop on Vimeo.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu