I koloběžky potřebují Design(blok)

27.9.2012
<p>České koloběžky ukáží na designérské přehlídce Designblok 2012, jak důležitý je design při budování a posilování značky. Nové modely koloběžek Yedoo v jedinečném urbanistickém stylu si návštěvníci akce budou moci prohlédnout v takzvané Laboratoři současného designu, která se nachází v Openstudiu ve Šporkovském paláci v Hybernské ulici v Praze.</p>

Nová kolekce městských koloběžek pro dospělé, která se na trhu objeví během roku 2013, vznikala v těsné spolupráci s produktovými designéry. Nový urbanistický design koloběžek plně koresponduje s prostředím, pro které jsou koloběžky primárně určeny. Město, svým ztvárněním, připomíná také samotná expozice.

DESIGN MANIA

Na přehlídce současného designu oslovila značka Yedoo šest českých designérů a výtvarníků, aby přetvořili současný sériově vyráběný model koloběžky Yedoo, podle své vize a to bez jakéhokoli omezení. Designérka společnosti Lasvit Petra Krausová koloběžku například ozdobila zářivě zlatými pásy, výtvarnice Kateřina Pilátová ji zase oděla do pestrých látek.

VÁCLAVÁKEM NA KOLOBĚŽCE Lidé si budou moci jízdu na koloběžkách Yedoo vyzkoušet v neděli 7. října přímo na Václavském náměstí, kde se v rámci akce Václavákem na koloběžce uskuteční také koloběžkové závody. Pro zájemce budou k dispozici koloběžky pro děti i dospělé z půjčovny koloběžek Yedoo, kterou najdete od 10.00 do 17.00 hodin v horní části Václavského náměstí. Akce je součástí doprovodného programu designové přehlídky Designblok 2012.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu