Tento článek vám ušetří 50 Kč

3.7.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-07-03T16:02:48 --> <p>S kolem do Mikulova (nejen) na festival<br /> Každý rok zveme naše čtenáře na výlety, kde mohou spojit sport s kulturou, region Lednicko-valtického areálu k tomu přímo vybízí. Oblast nabízí bezpočet kvalitních cyklostezek, nádhernou krajinu, roviny i kopce. Můžete se tu potkat i s dobrou hudbou a pohodovou atmosférou. Letošní 14. ročník festivalu Eurotrialog nabízí 24.-25. 8. 2012 desítky kapel.</p>

Mačkat se nebudete, protože tenhle festival nezve hvězdy showbyznysu, nýbrž odvážné kapely stojící mimo střední proud. Těšit se můžete např. na Jasnou páku s Davidem Kollerem, na Nerudu s Romanem Holým a Matějem Ruppertem, speciální set si připravují Už jsme doma. Dále vystoupí Jiří Schmitzer, Ty Syčáci, Živé kvety, Cirkus Pomorka, Ahmed má hlad, Zrní a další.
Čtenáři Cykloturistiky, kteří dojedou na festival na kole a předloží jakoukoliv kopii tohoto článku, obdrží slevu na vstupném 50 Kč z permanentky. Vstupenky za předprodejní cenu (450 Kč, děti do 15 let zdarma) můžete objednat na webu www.eurotrialog.cz, napište do objednávky heslo Cykloturistika a obdržíte slevu také. Stanování v areálu je buď volné, nebo za symbolický poplatek hlídané. Kolo vám pořadatelé uschovají přes den i přes noc. Kompletní program najdete na www.eurotrialog.cz, respektive na www.facebook.com/eurotrialog.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu