Kniha Na kole do Evropského parlamentu zdarma

4.5.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-05-17T08:56:54 --> <p><strong>František Šesták, autor knihy Z Čech až na konec světa je na stránkách Cykloturistiky jako doma. A tak když přišla pobídka od MF Dnes vyslat někoho na cestu s europoslancem Edvardem Kožušníkem z Prahy do Evropského parlamentu ve Štrasburku, padla jasná volba právě na Františka. Reportáž z této cesty jsme vám přinesli v č. 9/2009. František byl pilný a z této cesty napsal knihu Na kole do Evropského parlamentu.</strong></p>

Publikace vysvětluje, jakým způsobem vznikla tato akce, jak došlo na splnění slibů Edvarda dojet na kole do Štrasburku, monitoruje zážitky těchto dvou mužů na cestě, poskytuje informace, které se vám mohou hodit, pokud se chystáte vyjet někdy i třeba na část cesty. Mapky dokreslují přehlednost a názornost trasy. Působivé záběry fotografa Antonína Kapraně dávají knize šmrnc a styl. Knihu si můžete zdarma objednat na stránkách http://vystava­.kozusnik.eu/or­der.php. Stačí vyplnit jednoduchý formulář s několika údaji.

Kniha bude také zdarma k dispozici účastníkům Velo campu. Příležitost zhlédnout fotografie Antonína Kapraně ve velkých formátech budete mít také na stejnojmenné putovní výstavě, jejíž první štace na Městském úřadě ve Frýdlantu trvala od 16. dubna do 4. května 2010. Dalšími místy výstavy budou Hotel Ještěd v Liberci od 4. 5. do 23. 5. (vernisáž se koná 7. 5.) a Městský úřad Česká Lípa od 24. 5. do 14. 6. (vernisáž se koná 24. 5.) O dalších termínech vás budeme informovat na www.ivelo.cz. Také na těchto výstavách bude jen a pouze za vyplnění malého letáčku možno získat knihu zdarma. Edvard Kožušník je členem skupiny Evropských konzervativců a reformistů, v Evropském parlamentu se převážně věnuje problematice boje s byrokracií, odstraňování bariér a posilování svobodného a volného trhu.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu