Brno – Velká Bíteš – Brno

30.3.2008
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2008-04-02T00:41:13 --> <p><strong>Domácí „Primaveru“ na klasické trati Brno – Velká Bíteš – Brno (30. 3.) vyhrál zástupce našeho nejsilnějšího týmu Martin Mareš z PSK Whirlpool – Author. Ale tak jednoznačné to nebylo! Hned v prvním stoupání do Kohoutovic se od pelotonu odpoutala čtveřice závodníků Martin Mareš (PSK Whirpool – Author), Roman Broniš (Dukla Trenčín Merida), Martin Prázdnovský (AC Sparta Praha) a určitě nejaktivnější závodník, strůjce úniku a vítěz dvou prvních prémií Milan Kadlec (Dukla Praha), který se právě vrátil z dráhového mistrovství světa, kde obsadil šesté místo v bodovacím závodě!. Nenápadný atak přešel ve velice solidní náskok, který čtveřice udržela až do cíle. V závěru si Milan Kadlec hlídal své největší potencionální soupeře pro závěrečný spurt, až jim všem rybník vypálil ten papírově nejslabší spurtér Martin Mareš. Překvapivě nastoupil na dlouhý spurt a využil zaváhání soupeřů k náskoku, který již na cílové rovince udržel.</strong></p>

53x11 - Fotogalerie — Brno – Velká Bíteš – Brno 2008Hned po prvním stoupání odjela čtveřice závodníků Mareš, Broniš, Prázdnovský a Kadlec.

53x11 - Fotogalerie — Brno – Velká Bíteš – Brno 2008V pelotonu se střídal okamžiky aktivity s okamžiky naprosté apatie a tak vedoucí čtveřice získala pohodlně pětiminutový náskok.

53x11 - Fotogalerie — Brno – Velká Bíteš – Brno 2008Vepředu již byla skupina nedostižná a až za posledním průjezdem Bíteše se odpoutala z hlavního pole tato čtveřice – Martin Hebík (AC Sparta Praha), Petr Benčík (PSK Whirlpool Author), Martin Sapa (DHL Author) a Pavol Polievka (Dukla trenčín Merida)…

53x11 - Fotogalerie — Brno – Velká Bíteš – Brno 2008…K nim se připojila dvojice pražských dukláků Martin Bláha a Jiří Hochman.

53x11 - Fotogalerie — Brno – Velká Bíteš – Brno 2008Vedoucí čtveřice si pohodlně náskok udržela až do cíle.

53x11 - Fotogalerie — Brno – Velká Bíteš – Brno 2008Založením vrchař Martin Mareš zaskočil soupeře dlouhým spurtem a vyhrál!

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu