Soutěž Vyfotografujte výstavu Poznej světové dědictví UNESCO prodloužena

24.7.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-07-24T13:47:11 --> <p><strong>Vzhledem k tomu, že náš partnerský časopis Cykloturistika je mediálním partnerem výstavy, potěší nás, když se na některé zastavení vypravíte na kole s fotoaparátem a zúčastníte se zajímavé soutěže. Podmínkou účasti v soutěži je zaslání dvojice fotografií z některého zastavení výstavy Poznej světové dědictví UNESCO červenec a srpen – zámek Mníšek pod Brdy nebo hrad Křivoklát.</strong></p>

První z dvojice fotografií musíte pořídit přímo na výstavě Poznej světové dědictví UNESCO a druhá z dvojice fotografií zdokumentuje místo (hrad, zámek, město), kde je výstava prezentována. Fotografie opatřete stručným textem/popiskem, hodnotí se kvalita i nápad jak u fotografie, tak u textu.
Fotografie zasílejte buď v elektronické podobě v dostatečném rozlišení (nejméně 300 dpi) na e-mailovou adresu mediain@volny.cz nebo v tištěné podobě o rozměru 30 × 20 cm na adresu: MEDIA IN, PSČ 182 00 Praha 8, Šimůnkova 1606 a na obálku připište Soutěž UNESCO.
Nezapomeňte na své jméno a adresu, popř. e-mailové spojení.
UZÁVĚRKA SOUTĚŽE – 20. SRPNA 2012
Tři nejlepší z vás získají hodnotné ceny.
1. cena: reportážní digitální fotoaparát od firmy FotoŠkoda
2. cena: stan Rider od značky Hannah, vhodný pro cykloturistiku
3. cena: kniha Cyklostezky Evropy od MEDIA IN, produkce výstavy UNESCO
Vyhlášení vítězů bude zveřejněno v Cykloturistice číslo 7 (vychází 12. 9. 2012).Ví­tězná/é fotografie budou prezentovány v rámci projektu Poznej světové dědictví UNESCO.

 

 

 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu