V hlavní roli zákazník

18.6.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-06-25T08:42:19 --> <p>Na trhu je spousta značek kol. Některé dělají víceméně to samé jako ostatní, jiné se snaží prosadit něčím specifickým, ať už technologiemi, nebo designem. Značka Canyon se rozhodla vydat úplně jinou cestou, a sice nabídnout zákazníkům naprosto špičková kola za cenovku o poznání nižší než konkurenti. Jak je to možné? Docela snadno.</p>

Značka Canyon, jejíž historie sahá až do roku 1986, sídlí v německém městě Koblenz, kde probíhá vývoj, výzkum, kompletní montáž, všechny prodejní a poprodejní služby. Pouze výroba vlastních rámů se nachází na Tchaj-wanu podle specifických technologií Canyonu.
Úspěchy jako důkaz kvality
To, že se jedná o opravdu špičková kola s nejnovějšími technologiemi, dokazuje hlavně fakt, že Canyon je nejčastějším vítězem testů v renomovaných evropských cyklomagazínech a stal se také nejžádanější značkou kol podle průzkumů v německy mluvících zemích a získal během posledních let přes 100 ocenění, vítězství a cen za design.
Napřímo je to lepší
A jak je možné, že špičkové modely od Canyonu můžou být daleko levnější než konkurence? Jednoduše. Canyon totiž prodává svá kola přímo zákazníkům, bez prostředníků, a tak je celková cena díky vynechání několika obchodních článků opravdu nízká. Samotný nákup, který se vlastně vůbec neliší od klasického nákupu na kterémkoliv e-shopu, je pak již hračka. Kola lze objednat přes web www.canyon.com, který má už i svou českou jazykovou verzi. Po objednání k Vám kolo dorazí přepravní službou ve speciálním boxu Bikeguard a po jednoduché přípravě (nasazení obou kol a řídítek) je naprosto připraveno na první jízdu. Pokud si nejste jisti velikostí pro svou postavu, tak můžete využít sofistikovanou aplikaci Perfect Positioning System na webu, která určí vhodnou velikost podle vašich tělesných parametrů. Naživo pak budete moct vyzkoušet Canyon na některé z testovacích akcí, kterých se bude účastnit. Pokud by náhodou objednané kolo velikostně nevyhovovalo, máte u Canyonu možnost ho ve 30denní lhůtě od doručení nepoužité vrátit.
Šest let bez starostí
Díky tomu, že má vlastní rámy s nejnovějšími technologiemi, a vědom si kvality své práce si může Canyon dovolit na rám poskytovat dokonce šestiletou záruku, a to jak na hliníkové, tak i na karbonové rámy. Na zbytek komponentů je potom poskytována klasická dvouletá záruční doba.
Resumé
Těžko budete hledat podobně špičková a kvalitní kola za ceny, které nabízí právě Canyon. Jelikož je cena spolu s designem a technologiemi jedním z hlavních faktorů pro výběr kola, tak nabízí nákup u Canyonu vhodnou příležitost pro zákazníky, kteří chtějí opravdu to nejlepší za co nejnižší cenu a navíc se službami a zárukami jako při běžném nákupu kola v obchodě.
– komerční prezentace –

 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu