Rezervace kol Specialized na Velo Test Fest

19.4.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-04-30T09:11:03 --> <p>Rezervační systém značky Specialized pro půjčovájí kol je vpravdě pionýrským počinem. „Vážíme si obrovského zájmu o testování kol Specialized při Velo Test Festu. Během jediného dne jste si rezervovali téměř všechna z padesáti dostupných kol na celý den. U některých modelů zájem několikanásobně přesáhl naše kapacity! Snažili jsme se pro každého ze zájemců najít alespoň alternativní čas zápůjčky, některým z vás ani tak tentokrát nemůžeme vyhovět, bohužel.“ Píše účastníkům Velo TestFestu zástupce značky.</p>

Seznam rezervací – Test Fest západ (PDF, 150KB)
Seznam rezervací – Test Fest východ
(PDF, 150KB)
Smlouva o výpůjčce kola Specialized – Test Fest východ
(PDF, 1,5MB)

Prosím, pečlivě si prostudujte přiloženou tabulku, poznamenejte si časy Vašich zápůjček a dbejte na dochvilnost při převzetí a vrácení kola!

Jestliže z nějakého důvodu takto rezervovanou zápůjčku nevyužijete, prosím, uvědomte nás co nejdříve (emailem na testbike@specialized.cz), abychom kolo zbytečně neblokovali. Děkuji.

  • 1. Maximální doba jedné zápůjčky je stanovena na 40 minut.
  • 2. Jeden účastník má nárok na maximálně čtyři zápůjčky denně.
  • 3. Při zpoždění vrácení kola o více než deset minut účastník ztrácí nárok na další zápůjčky
  • 4. Podmínkou čerpání zápůjčky je, že se účastník na místě prokáže dvěma platnými osobními doklady opatřenými fotografií a současně se prokáže platnou registrací k akci a uzavře s SEE smlouvu o zápůjčce.

Nevyšlo to na Test Festu? Omlouváme se, ale nezoufejte, Specialized Demo Bikes jsou vám k dispozici celoročně! Prostřednictvím našich prodejců se můžete kdykoli dotázat na dostupnost konkrétního modelu v potřebné velikosti.

Smlouvu o zápůjčce obdržíte v samostatném emailu.

S úctou

Zdeněk Pól
Warranty & Demo Fleet Manager

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu