Doprovodný program For Bikes 2012

19.3.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-03-19T08:26:40 --> <p>Již za necelé dva týdny se otevřou brány veletržní areálu PVA v Praze Letňanech návštěvníkům veletrhu For Bikes. Kromě výstavních expozic a exponátů zde najdete bohatý doprovodný program, výňatek z něj najdete zde.</p>

– Exhibice Dominika Nekolného, předního českého flatlandisty /profil, rozhovor a fotografie v příloze/ – probíhat bude denně ve vstupní hale výstaviště PVA Letňany
– Monster Energy Grand BMX 2012 – první závod nového, třídílného seriálu závodů v minirampě o titul mistra ČR
– For Bikes Trial Contest 2012 by Chevrolet – světová premiéra týmového závodu v trialu, kdy se proti sobě postaví nejlepší čeští a polští jezdci této cyklistické disciplíny
– For Scooter Show – exhibice koloběžek v minirampě
– Cyklofest Plus – festival o cyklocestování – sobota 31.3. 10–18hod. /zpráva a fotografie k použití v příloze mailu/
– Autogramiáda několikanásobného paralympijského vítěze a nejlepšího handicapovaného sportovce České republiky Jiřího Ježka – stánek Duratec
– Autogramiáda předního českého astrofyzika a a milovníka kola Jiřího Grygara, který je také autorem knihy Na kole ke hvězdám – stánek Cykloknihy
– Autogramiáda mistra České republiky v silničním závodě Petra Benčíka – stánek Colnago

Veletrh se bude v letošním roce odehrávat ve znamení bezpečnosti. For Bikes ponese motto „Společně – Bezpečně“. Záměrem je totiž propagace bezpečné jízdy na kole, a to zejména používání cyklistických přileb. Hlavním partnerem této akce je BESIP a síť prodejen Hervis.
„Sám na kole dost často jezdím, a když vidím, kolik lidí stále ještě riskuje a jezdí bez přilby, tak se opravdu divím. Chceme lidem ukázat, že dnes nosit přilbu není jen bezpečné, ale v mnoha případech i dost cool,“ vyjádřil se na adresu nosného tématu For Bikes Hájek.
Každý, kdo si zakoupí vstupenku na For Bikes, bude na ní mít kupon na slevu 15 % pro nákup cyklisticklé přilby ve vybraných obchodech v termínu od 1. 4. do 1. 5. 2012. Obchodů je nyní již 30 po celé České republice.
Že si na poslední březnový víkend vyplatí udělat čas je jasné. Nejen, že si na veletrhu budou návštěvníci moci „osahat” cyklistické novinky, vybavit se jimi na sezonu nebo si vybrat aktivní dovolenou, ale budou se moci stát i majitelem zbrusu nového kola za téměř 60 tisíc korun.
Firma Bretton s.r.o. bude totiž i v letošním roce hlavním partnerem výherní soutěže pro všechny návštěvníky For Bikes 2012. Společně s pražskou firmou Eurobike Praha 8 předá na veletrhu 1. 4. 2012 devětadvaceti palcové celoodpružené kolo Trek Superfly 100 vylosovanému šťastlivci.
Současně s veletrhem For Bikes budou v pražských Letňanech současně probíhat i veletrhy For Outdoor a For Caravaning. Pro milovníky aktivního života v přírodě tedy ideální místo, kde odstartovat letošní sezonu.
Veletrhy budou denně otevřeny od 10:00 hodin, v pátek se brány zavřou v 19:00, v sobotu a v neděli v 18:00. Vstupenky v ceně 100 Kč budou k dispozici na místě.
A nezapomeňte, že pokud dorazíte do Letňan na kole máte vstup ZDARMA! Nabídka platí denně do 12:00 hodin. Doma si rozhodně nenechte přilbu a zámek na kolo!

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu