Ceny ve Virtual Cupu ještě možná čekají i na vás

7.3.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-03-06T17:54:37 --> <p>Třebaže některé březnové dny vyvolávají pocit neodvratného příchodu jara, zima se, stejně jako každý rok, ještě nechce vzdát. Na dvou trasách VIRTUAL Cupu stále leží sníh a mohl by ještě připadnout… Peroto chystáte-li se o víkendu již intenzivně sportovat, lyže nezavrhujte, na kolo je ještě času dost.</p>

Zimní části VIRTUAL Cupu se uzavře na konci března a jak to tak vypadá, bude se jezdit až do poslední chvíle. Sníh totiž leží na trasách v Bedřichově i na Kvildě, přičemž předpověď počasí slibuje ještě do poloviny měsíce sněhové srážky. V Novém Městě na Moravě už bohužel sníh není a sezóna tam zřejmě skončila.

Bedřichovská trať se ukázala jako jasně nejpopulárnější ze všech a výsledková tabulka je nabitá velmi dobrými časy. Jak se ale ukázalo o víkendu, daní za oblibu je velký provoz na trati, která pod náporem lyžařů a současných teplot měkne a zpomaluje. Proto už bude těžké atakovat nejlepší bedřichovské časy a není od věci se zaměřit na Kvildu. Na Šumavě je totiž menší konkurence, atraktivní ceny téměř leží ve stopě a čekají, až je seberete. Zajeďte například trať výletním tempem v čase mezi 2h 32min a 3h 28min a máte jízdní kolo Fabia RS za 15. místo!

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu