COLNAGO MÁ NOVÉ ZASTOUPENÍ

2.1.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-02-07T19:17:08 --> <p>V luxusním centru Sýkora House v Praze, nacházejícím se mezi Harfou a O2 Arenou byla 1.2.2012 otevřena prodejna nového zastoupení značky Colnago. Vedoucím provozovny není nikdo jiný, než úřadující český šampion na silnici Petr Benčík, který tím oficiálně ukončil svou profesionální kariéru. Tým PSK Whirlpool Author tím přichází o šanci vozit na závodech po celou tuto sezonu dres mistra republiky. Benčík, přestože měl na celý další rok smlouvu, se s týmem dohodl, o ukončení sportovní kariéry se rozhodl během extrémně krátké chvíle a využívá mimořádné šance na start kariéry nové.</p>

Jedno končí, druhé začíná, zněla úvodní věta tiskové konference závodníka a slavnostního otevření nové prodejny v jednom. V prodejně sídlící hned vedle automobilů Aston Martin se objevily nové modely kol Colnago Ferrari, kterých bylo pro celý svět vyrobeno jen 200 kusů a dvě z nich jsou již u nás prodána. Nejsou tu ale k mání jen kola za stovky tisíc korun, ale i dostupné modely kol silničních, horských a nově i model pro ženy. Prodejna není exkluzívní jen adresou, architekturou budovy a společenstvím dalších produktů, ale především koly tradiční italské značky a plánovaným vztahem k zákazníkům. „Chceme, aby to byl svatostánek, kde se zákazníkovi dostane přístupu, péče a rad, které odpovídají této značce“ říká Benčík.

„Chtěl bych se zúčastnit nějakých závodů na kole Colnago“, řekl Benčík, „ale ještě nevím kolik času mi nové působení zabere. Každopádně bych nechtěl dopadnout jako někteří mí jiní známí kolegové, kteří se po ukončení kariéry opakovaně vraceli. Myslím, že můj odchod z profiscény je v mých 36 letech definitvní.“ Benčík je zřejmě jediným českým silničářem, která získal mistrovské tituly ve všech kategoriích. Ty veteránské na něj teprve čekají. Novým zástupcem značky Colnago do ČR je pan Vasil Strachota (na úvodním obr. vlevo), jeden z dlouhodobých sponzorů týmu PSK Whirlpool Author.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu