Paklinovinky 1/2012

4.1.2012
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2012-01-04T09:31:41 --> <p>Radek Patrák, pořadatel Malevil Cupu, připravuje pro příznivce závodu občasník. Zde je jeho letošní první vydání.</p>

Běžkařské závody,
které pro vás každoročně připravují kamarádi z Polevska, budou i letos. Termíny veřejných závodů v běhu na lyžích jsou tyto.

14. 1. 2012 Zlatá lyže Lužických hor – muži 15 km, ženy 10 km, součástí je dětský závod
28. 1. 2012 Lužická třicítka – muži 30 km, ženy + dorostenci + příchozí 10 km
11. 2. 2012 Polevské štafety – mužské a smíšené štafety 3×6 km, ženské štafety 3×3 km

Informace o závodech a aktuální podmínky a podrobné propozice na www.skipolevsko.estranky.cz. Závodí se klasickou technikou na strojově upravených tratích v okolí Polevska.
Pořadatel: SKI Polevsko, oddíl běhu na lyžích, e-mail
tel.: Honza Šmíd 604 359 303

 

Paklisporťáckej Maškarák
Tato tradiční akce na zahnání zimních depresí nebo blbého počasí se koná v sobotu 18. 2. ve Společenském centru Jablonné v Podještědí (bývalé KINO). Podrobnější informace naleznete na našem webu. Rezervovat vstupenky si můžete zde.

 

Expediční kamera v Jablonném
Filmový festival o dobrodružství, divoké přírodě, extrémních zážitcích i sportech zavítá 16. 3. 2012 i do Jablonného v Podještědí. Ty nejlepší české i zahraniční filmy uplynulé sezóny, vítězné snímky z různých mezinárodních festivalů ve spolupráci s National Geografic Česko pro vás vybral team pořadatelů festivalu. Protože máme blízko ke kolům, jedním ze snímků, který se bude promítat, je i Life Cycles (Kanada). Film, který osloví všechny bikery a z ostatních bikery udělá. Geniálně technicky propracovaný snímek vás vtáhne do světa ďábelských jízd ve všech ročních obdobích. A k tomu poetika na třísky rozflákaných kol a bravurních držkopádů. Tomu se nedá odolat!
Ukázka z filmu

Podrobnosti a program připravujeme a brzo zveřejníme.

Nezahálíme ani s přípravou letošního Malevil Cupu, i když jeho podrobnosti ještě ladíme. Spuštění přihlášek chystáme na 12. 2. 2012. Předběžný program a informace naleznete ale již dnes na našich stránkách.

Vážení přátele a kamarádi, děkujeme za Vaše PFka, která jste nám poslali. Dovolím si také popřát vše NEJ do následujícího roku těm, komu jsem zatím nepopřál. Ať se Vám daří a věřím, že se potkáme nejpozději v červnu na Ranči Malevil. Pro začátek roku jsme pro vás pipravili několik tipů nejen na sportovní, ale i kulturní vyžití.
Radek Patrák 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu