CRAFT obnovil partnerství s týmem RADIOSHACK NISSAN TREK

21.11.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-11-21T10:32:57 --> <p>Craft hrdě oznamuje, že bude pokračovat ve spolupráci s týmem LEOPARD TREK a nově s týmem RADIOSHACK NISSAN TREK. Tento tým bude oblékat CRAFT jak pro trénink, tak i pro závody v následující sezóně.</p>

„Máme za sebou úspěšný rok spolupráce s týmem LEOPARD TREK a jsme potěšeni, že spolupráce bude pokračovat i v roce 2012 s nově vzniklým týmem RADIOSHACK NISSAN TREK”, říká Magnus Mansson, CEO Craft. „Jasný důkaz naší tvrdé práce je ve vývoji ergonomického cyklistického oblečení. V roce 2012 bude tento tým konkurenceschopný, s ambicemi velkých vítězství, a to jak v jednodenních závodech, tak i v rámci tour. Je ohromné pracovat s těmi nejlepšími světovými jezdci, kteří ocení naše produkty.”

CRAFT bude oficiálním dodavatelem oblečení týmu RADIOSHACK NISSAN TREK a bude vyhovovat veškerým požadavkům na cyklistické oblečení, zahrnující funkční prádlo, včetně doplňků, kompresních prvků a tréninkového oblečení. Veškeré oblečení bude vyvíjeno a upravováno na základě požadavků jednotlivých jezdců tak, aby splnilo jejich očekávání.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu