Doubravka bude již potřetí hostit světový cyklokros

5.10.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-10-05T09:32:51 --> <p>Velký úspěch navazující na dva předchozí ročníky se podařil plzeňským pořadatelům. Mezinárodní cyklistická federace rozhodla přidělit pořádání jednoho z osmi závodů Světového poháru v cyklokrosu opět Plzni.<br /> Na podzim, v termínu 15.-16. října 2011, bude Doubravka U Sv. Jiří hostit otevírací závod SP v cyklokrosu.<br /> Na startu se v elitní mužské kategorii představí celá světová cyklokrosová špička v čele s úřadujícím světovým šampiónem a stříbrským rodákem Zdeňkem Štybarem. V roce 2009 byl Štybar na Doubravecké trati třetí, loni triumfálně vyhrál a tak se nechme překvapit, co si pro nás nachystá letos. <br /> </p>

Od letošní sezóny Zdeněk obléká nový dres formace Quick-step, což je pro něj zajisté velkou a novou motivací a vzkazuje, že letos chce opět vyhrát a těší se na skvělé plzeňské publikum, které ho doslova hnalo do cíle. Dopolední program bude patřit Českému cyklokrosovému poháru mládežníků, po obědě se na start postaví elitní ženy a po nich muži. Závod Světového poháru v cyklokrosu bude v roce 2011 nejprestiž­nější sportovní akcí v Plzni a věříme, že se podél trati sejde opět skvělá a početná divácká návštěva. V sobotu bude připraven pro sportovní veřejnost Škoda Cross – závod veřejnosti na horských kolech na trati Světového poháru. Přijďte i vy, vyzkoušet si trať světových šampionů! Na této výjimečné sportovní akci se podílí i váš MO Plzeň 4 a pořadatelé v čele s Pavlem Štichou jsou rádi, že takto atraktivní a prestižní akci mohou pořádat právě na Doubravce.

Na Světový pohár v cyklokrosu na Doubravku vás zve Zdeněk Štybar – mistr světa v cyklokrosu pro rok 2011.

 

 

„I letos Škoda Transportation podporuje Světový pohár v cyklokrosu“ říká generální ředitel Josef Bernard
Škoda Transportation míří se svými výrobky do celého světa a nyní celý svět míří za námi do Plzně. Zde se totiž pojede první ze závodů letošního poháru v cyklokrosu. Jsem upřímně rád, že Škodovka je opět u toho a může tuto akci podpořit.

Škoda Transportation, jako významný zaměstnavatel plzeňského regionu, sponzoruje ale i řadu jiných aktivit. Soustředí se především na oblast sportu a vzdělávání. V letošním roce byl v Plzni otevřen multifunkční sportovní areál Škodaland, již několik let je v provozu Škoda Sport Park. Zároveň podporuje plzeňský hokejový tým nebo atletický klub.

Jsme velmi rád, že i letos, Světový pohár v cyklokrosu, na který se sjede celá světová špička závodníků v čele s obhájcem titulu Zdeňkem Štybarem, se koná v Plzni. Sám jsem velkým příznivcem cyklokrosu, proto se spolu s dalšími tisíci fanoušky opravdu těším na úžasnou atmosféru závodu, který bude snad jako loni zakončen úspěchem domácího závodníka.

Josef Bernard
generální ředitel Škoda Transportation

 

 

 

 

 

SOUTĚŽ: O vstupenky na Grand Prix ŠKODA

Soutěžte o vstupenky na Grand Prix Škoda! Je to tak jednoduché! V loňském roce jsme našli mezi vámi několik nadaných básníků a proto jsme se rozhodli soutěž zopakovat.

Sestavte a pošlete nám KRÁTKOU BÁSNIČKU ze čtyř klíčových slov (lze skloňovat):

ŠKODA – LOKOMOTIVA – CYKLOKROS – DOUBRAVKA

Ze všech došlých příspěvků budeme losovat vždy ve čtvrtek 3 výherce. Každý z nich obdrží 2 vstupenky na Grand Prix Škoda.

Své příspěvky zasílejte emailem na adresu soutez@worldcup-plzen.cz
A pamatujte, už tento čtvrtek můžete vyhrát právě vy!

 

 

SOUTĚŽ:

Vyhrajte víkendové ubytování v Hotelu ve Dvoře ve Spáleném Poříčí
Soutěžte s Hotelem ve Dvoře a vyhrajte Superior ubytování pro dvě osoby na dvě noci se snídaní v příjemném prostředí Spáleného Poříčí.

Jak na to? Stačí správně odpovědět na následující tři otázky a ty nám zaslat na email
soutez@worldcup-plzen.cz

Otázka č. 1
Co bylo hlavním tématem setkání představitelů státu a zastupitelů obcí v Hotelu ve Dvoře, které se konalo 5.9. 2007?

Otázka č. 2
Jaké akce (minimálně 2) pro děti pravidelně pořádá hotel ve Dvoře?

Otázka č. 3
Kolik tras nabízí cyklobalíček ze Spáleného Poříčí?

Své soutěžní tipy posílejte do 13. října 2011, poté z došlých odpovědí vylosujeme jednu správnou odpověď. Nezapomeňte připojit ke správné odpovědi i své kontaktní údaje.

 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu