Na trati vedle mistrů světa

13.9.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-09-12T15:03:02 --> <p>V neděli se v Praze představi 69 profesionálních cyklistů ze 13 týmů. Mezi nimi úřadující i někdejší mistři ve svých kategoriích. Na startovní čáru v Modřanech se 18. 9. 2011 postaví hlavní hvězdy Jaroslav Kulhavý – vítěz Světového poháru v cross country a vicemistr světa, Zdeněk Štybar – úřadující mistr světa v cyklokrosu a František Raboň – mistr Evropy na silnici, můžete si zazávodit také s nimi..</p>

Dále pak budou mezi startujícími úřadující juniorský mistr světa na dráze František Sisr, mistr světa na dráze Alois Kaňkovský, mistři Evropy na dráze Vojtěch Hačecký a Jan Dostál, juniorský mistr světa Zdeněk Mlynář a aktuální vicemistři světa Jiří Hochmann a Martin Bláha.
Start a cíl ŠKODA Cycling Challenge bude v pražském Freestyle parku Modřany. První závodníci vyjedou na trať v 10.00. V 15­.00 předá management ŠKODA AUTO vítězům speciálně designované medaile a v 16.00 začne večerní doprovodný program – show Jenny Valenty a koncert skupin The Coolers a Monkey Business. Akce skončí ve 22.00.
Na ŠKODA Cycling Challenge je možné se zaregistrovat na internetových stránkách www.scc2011.cz, pro jednotlivce i v den závodu od 7.00 do 9.30 přímo na startu. Všem závodníkům bude po celý den volně přístupný celý areál Freestyle parku Modřany, včetně výstavy fotografií, výstavy ukázkového modelu ŠKODA RS 2000 a dětského koutku (hry, škola jízdy na kole).

ŠKODA Cycling Challenge nabízí celkem 4 kategorie závodů: PRO Race (70 km): pro profesionály, amatéry i týmy, Fitness Race (35 km): pro rodiny, týmy i jednotlivce , FUN race (15 km) pro každého a dětský Yetti Cup (400 m – 4 km).
Účast
ŠKODA Cycling Challenge je příležitost pro všechny příznivce jízdy na kole vyzkoušet si atmosféru Tour de France přímo v Praze. Všem registrovaným účastníkům bude po celý závod k dispozici plný servis, tým techniků, zdravotní péče, samozřejmostí je i občerstvení na trase a stylové cyklodárky. Koncerty, jedinečné show, setkání s profesionálními cyklisty a spousta další zábavy – 18. 9. 2011 ve Freestyle parku Modřany v Praze.
Výtěžek ze startovného bude věnován nadaci Kapka naděje.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu