RockShox za dostupnější servis

12.9.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-09-09T17:56:58 --> <p>Značka RockShox přišla s originálním nápadem. Pro možnost domácí údržby některých svých produktů, nabízí servisní sety se vším potřebným do volného prodeje.</p>

Ti, kdož si věří že základní servis vidlice a tlumiče RockShox zvládnou v domácích podmínkách, budou jistě potěšeni informací, že značka připravuje sety s náhradními díly do volného prodeje. Za tímto krokem je nejen snaha o pravidelnou údržbu vidlic a tlumičů v domácích podmínkách, ale zejména prodloužení jejich životnosti a stoprocentní funkce. Právě pravidelným servisem je možno dosáhnout maximální citlivosti a spolehlivosti pružicích jednotek.
Samozřejmostí je důrazný apel značky na to, aby se zákazník před vlastním rozebráním pečlivě prostudoval manuál k vidlici. Prozatím jsou pro domácí servis připraveny sety na vidlice Recon Silver, Recon Gold, Reba, SID, Revelation, Sektor, Domain, Domain Dual Crown, Lyrik, Totem, Argyle a Boxxer. U tlumičů je prozatím výběr menší a spadají do něj modely Ario, Monarch, Monarch Plus a Vivid Air. Zájemce o tento úkon najde manuály na stránkách výrobce.
(ep)

 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu