Zářijový MIX ANT FIX ve znamení příprav na velkou podzimní cyklojízdu

8.9.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-09-11T06:17:56 --> <p>S novým elánem se po krátkém prázdninovém spánku do cykloakcemi nabitého září hlásí zpět i pravidelný měsíční seriál MIX ant FIX, jež tvoří svépomocné cyklodílny ve spojení s rukodělnými workshopy, bezplatnými burzami věcí a výměnami dovedností dua ReReRe a BICYKL.</p>

Zářijový MIX ant FIX proběhne v netradiční den, v netradičním čase a na netradičním místě, neb spojí své síly s festivalem made:in, trhem nezávislé módy a designu, který se koná v sobotu 10. září od 14:00 hod. v Centrálním parku Pankrác u Café Na půl cesty na Praze 4.

Tentokráte bude hlavním tématem MIX ant FIXu výroba transparentů pro velkou podzimní cyklojízdu (24. 9.), včetně koordinační schůzky dobrovolníku, kteří s organizací cyklojízdy chtějí pomoci.

ReReRe navíc připraví workshop barvení látkových tašek a jako obvykle si s BICYKLem budete moci opravit své kolo, aby bylo jak se patří připraveno na denní ježdění do práce či do školy a také o dva týdny později dělalo parádu na největší cyklojízdě v roce!

V neposlední řadě si jistě užijete i samotný made:in, na kterém bude k vidění spousta krásných výrobků nejen z recyklovaných materiálů a zajištěn zajímavý doprovodný program.

 

Přidejte svou ruku k dílu a zapojte se do příprav velké podzimní cyklojízdy… přijeďte si namalovat veselý či vážný transparent pro jednu či více osob, který vám bude mluvit z duše a který na cyklojízdě hrdě povezete na zádech, nad hlavou nebo dokonce všude kolem sebe (kartony, barvy, řezačky apod. zajištěny, meze kreativitě se nekladou, můžete klidně zkusit i něco z vyšší dívčí)… nebo se jen přijeďte pobavit s kamarády…

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu