Skutečný závod, nekonečná výzva

5.8.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-08-08T07:49:45 --> <p>Na start tohoto závodu můžete vyrazit kdykoliv, trasu si nejpve můžete projet, třeba s rodinou na výletě a pak se vydejte do souboje s časem. Ovšem nebojujete jen s časem, nebo jak se familerně říká se sebou samými, bojujete se soupeři, kteří již závod absolvovali před vámi či vyrazí někdy po vás. Časy vás všech se zaznamenávají, pořadí se vyhodnocuje. Jděte do toho.</p>

Výhodou je, že nemusíte být na startu v danou hodinu a den. Zazávoďte si kdykoliv. Výhodou také je, že nepotřebujete rozhodčí, regulovčíky, sponzory, peníze a hlavně davy lidí. Kdo nezávodí jen proto, že nesnáší davy, masu a stádnost, tady nachází výzvu šitou přímo na míru. Stačí, když si zazávodíte cestou na dovolenou nebo v průběhu násvštěvy známých, nemusíte závodu obětovat celý den a víkend, nemusíte šidit rodinu, trhat se z práce. Je to tak snadné a má to tolik výhod – to je Virtual Cup. A je to také spravedlivé. Sami sledujte své pořadí, svůj čas a závoďte koneckonců opravdu i se sebou samými.

Nicméně skutečné pořadí bude na konci roku vyhodnoceno a vítězové budou odměněni cenami od sponzorů, mezi nimiž nejvýše sídlí Škoda Auto a Garmin. Jedinou podmínkou účasti je vybavení navigací a zaregistrování na stránkách Virtual Cupu.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu