Tradiční Dressler Camp na začátku prázdnin

20.6.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-06-20T12:56:47 --> <p>Už tradičně pořádá Pepa Dressler, mistr světa a Evropy v biketrialu, ale také Velo učitel jízdy na kole, na začátku prázdnin svůj Dressler Camp. Za první ročníky si akce našla řady příznivců, a to nejen z řad trialistů. Camp má heslo: trial, fun and rock´n´roll a podle něj se také řídí.</p>

Jezdit na kole, jednokolce, na motorce, zkoušet nové věci a kola, fandit při závodech, skákat při koncertech a večírcích. Stejně jako kluci trialuchtiví se na campu dobře baví i rodiče, kamarádi a návštěvníci. Ale i „obyčejní“ XC jezdci nebo jejich děti. Můžou si půjčovat kola, učit se základy ovládání kola ve Škole kola, můžou si zkusit freeridová kola na místní trati, můžou vyrazit na pochodový výlet na Tanvaldský Špičák, je pro ně připraven bohatý doprovodný program. Večery jsou plné muziky, koncertů a turnajů ve fotbálku a zábavy.

 

Dressler Camp je ale taky závodění
Hlavní klání je sobotní Independent trial contest a úterní G-Schock Freestyle contest. Na startu bude stát česká a slovenská elita, ale i výborní jezdci z Evropy v čele s mistrem světa Dani Comasem ze Španělska.

Pokud se chcete zkusit naučit trošku líp jezdit na kole vy nebo vaše ratolesti ve Škole kola Pepy Dresslera nebo se chcete jen dívat a poslouchat, tak se vypravte od 1. do 6. července do Tanvaldu anebo navštivte www.dressler.cz, kde najdete všechny potřebné informace a kompletní program a playlist.

Vzhledem k tomu, že Pepa téměř pravidelně vyučuje školu jízdy na stránkách časopisu Velo, můžete ji zde zkusit naživo.
(rh)
Foto: archiv Dressler Campu

 

ZAUJAL VÁS DRESSLER CAMP? VYHRAJTE JEJ!

Stačí do konce června 2011 správně odpovědět na následující otázku.
Kolikátý ročník Dressler Campu je letos?

Odpovědi posílejte sem.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu