Ostrá kololoď pro MTB experty

29.3.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-03-28T22:41:34 --> <p>Cestovní kancelář Geotour, tvůrce a organizátor programu Kololoď, který kombinuje plavbu lodí a jízdu na kole po ostrovech Jadranu, přichází na prahu letošní cyklistické sezóny s pikantní novinkou. Ostrá odnož kololodi se třemi papričkami je zaměřena na sportovní jízdu na horském kole v terénu, tzn. mimo asfalt – je tedy vhodná pro bikové experty. Jízdě v terénu je přizpůsoben denní program, výklad průvodce s doporučenými cyklotrasami a v detailech i plavební cesta. Jízda po asfaltu slouží hlavně k přiblížení k terénům a k propojení úseků terénem jetých.</p>

Důležitou podporu jízdě na horském kole v terénu znamenají nové mapy, které CK Geotour připravila a vydala společně s Bohumilem Hájem, zakladatelem mapového vydavatelství SHOCart a tvůrcem českých cyklomap. Tyto mapy s dosud bezkonkurenční přesností zobrazují právě neasfaltové cesty na ostrovech střední a jižní Dalmácie. Mapy jsou k dispozici nejen účastníkům zájezdů Geotouru, ale jsou i ve veřejném prodeji – u nás i ve světě.
Program KOLOLOĎ byl Geotourem jako světová novinka představen poprvé v chorvatské Dalmácii v roce 1999. Za 12 let se kololodi zúčastnilo na 9 tisíc převážně českých, ale i zahraničních cyklistů, cykloturistů a bikerů. Nyní je progam ušit ještě více na tělo mountainbikovým nadšencům.

Více informací zde

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu