Jak to myslí pan Tomáš Kvasnička s českými bikery aneb když dítěti vezmou jeho hračku

2.3.2011
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2011-03-02T12:45:03 --> <p>Podle posledních zpráv se čeští a moravští bikeři stále nemohou pokojně sdružovat za účelem hájení svých zájmu. Stojí za tím pan Tomáš Kvasnička, který stále nedokáže pochopit, že ČeMBA o. s. není jeho osobní firma, ale právnická osoba, která žije vlastním životem i bez jeho osoby.</p>

I poté, co ukončil své aktivní působení v ČeMBA, se rozhodl ČeMBA, respektive veškeré bikerské veřejnosti, škodit. Ze spisu na Ministerstvu vnitra jsme zjistili, že pan Tomáš Kvasnička podal proti ČeMBA žalobu o určení souladu rozhodnutí orgánu sdružení se zákonem a stanovami. Pan Tomáš Kvasnička je tak zarputilý v poškozování ČeMBA, že investuje i nemalé finanční prostředky do angažování advokátů. Vyjmenovávat vše, co pan Tomáš Kvasnička v žalobě proti Čembě napadá, je asi zbytečné. Napadá prostě vše, co se na členské schůzi proběhlo. Dokonce napadá i založení bankovního účtu. Proti této žalobě již připravujeme patřičné právní kroky na obranu našeho sdružení.
Je zarážející, kde se bere v panu Kvasničkovi tolik zloby a nenávisti. Doufáme, že si bikerská veřejnost udělá o počínání pana Tomáše Kvasničky vlastní názor a že se před ní už definitivně znemožnil.

Výkonný výbor ČeMBA o.s.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu