Svépomocná cyklodílna a mezinárodní food party

2.12.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-12-02T14:07:26 --> <p><strong>Se zajímavým nápadem přišli majitelé cyklodílny Bicykl, kteří ve středu 8. prosince (18:30 až 21:30) a pak každou druhou středu v měsíci zvou nejen cyklisty na Žižkov do Bořivojovy 8 na kurz oprav jízdních kol. Ten je určen pro všechny, kteří si nevědí rady se základními opravami a chtějí se to naučit.</strong></p>

Dovednosti, které vám zdarma vštípí mechanici Bicyklu, vám ušetří devadesát procent návštěv cykloobchodů, drobné opravy si už na kole vyřešíte sami.
S dílnami budou paralelně probíhat bezplatné burzy věcí (oblečení, knížek) nebo dovednostní kurzy, které připravují děvčata z ReReRe.
Tentokráte budou tématem cyklodílny defekty a ReReRe připraví mezinárodní food party. Vy sami můžete také něco malého uvařit či upéct a pak donést… dáte ochutnat ostatním a ochutnáte zas to jejich!
Vstup je volný, příspěvky jsou vítány… dorazte, i když nemáte kolo nebo čas něco uvařit či upéct. Více informací najdete na http://rerere.cz a www.bicykl.net.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu