Stylové Vánoce

23.11.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-11-25T11:41:53 --> <p>Ideálním dárkem pro cyklistu jsou produkty, které zaujmou jedinečným vzhledem a luxusním zpracováním. U nich lze snadno prominout, že je dotyčný právě nepotřebuje. Jsou to například doplňky vytvořené v populárním retro stylu. Výrobci oprašují zašlý design stále častěji, a i když se u nás ne vše z této nabídky objeví, i na českém trhu najdete zajímavé kousky. Připravili jsme pro vás malou inspirativní ochutnávku z věcí, které udělají pod stromečkem zaručeně radost. Vždyť styl i vzpomínky ke svátečnímu času neodmyslitelně pat­ří!</p>

CASTELLI

CastelliItalové dokáží s klasickými motivy zacházet jako nikdo druhý. Důkazem je prakticky celá kolekce Castelli, kde se tyto prvky prolínají s moderními vlivy. V nabídce je ale i několik produktů pocházejících vysloveně ze staré školy. Jedním z nich je osmipanelová čepička Retro. Dodává se v bílé, černé a růžové variantě v jedné univerzální velikosti.

  • Cena: 349 Kč
  • Dodává: VIVA Lanškroun

CAMPAGNOLO

CampagnoloVelmi pěknou řadu klasického oblečení nazvanou Heritage nabízí Campagnolo. V jeho katalogu je nepřehlédnutelný dres s dlouhým rukávem C828. Tento svršek je vyroben z materiálu Sportwool zajišťujícího kvalitní odvod potu, přední část zdobí plastické logo, na zádech pak najdeme čtyři kapsy, z toho dvě na zip. Dres je vyráběn ve velikostech S-3XL.

SELLE SAN MARCO

Selle San MarcoMilovníci starých časů jistě pookřejí při pohledu do katalogu Selle San Marco. Je tu pro ně připravena znovuzrozená „svatá trojice” sedel Rolls, Regal a Concor. Asi nejpopulárnější Rolls se vyrábí ve variantě s titanovými i ocelovými ližinami, v černém i v bílém provedení. Hmotnost sedla činí 340 gramů.

  • Cena: 1470 Kč (ocelové ližiny), 2520 Kč (titanové ližiny)
  • Dodává: Lom trading

TREK

TrekCivilní mikina Trek Bontrager Premium Branded Sweatshirt je stylovou volbou. Proti nečasu chrání kapuce, ale i kvalitní odolný materiál vyztužený na exponovaných místech včetně loktů. V přední části je umístěn zip, mikina má dvě kapsy a týmový potisk uvnitř kapuce. K dispozici je pouze černošedá barevná varianta ve velikostech S-XXL.

  • Cena: 2250 Kč
  • Dodává: Bretton

SENSOR

SensorKáro je oblíbeným vzorem staromilců. Nejen jim jsou však určeny univerzální sportovní ponožky Sensor Káro. Vybírat můžete ze tří barevných kombinací a stejného počtu velikostí (3–5, 6–8, 9–11). Pro tento model je charakteristický vyšší náplet, odvětraný síťovaný nárt a naopak zesílená pata a špička pro vyšší odolnost. Materiál je složen z polypropylenu (74 %), bavlny (23 %) a elastanu (3 %).

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu