Martin Horák si odbývá premiéru na BMC v Brazílii

15.11.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-11-15T13:41:54 --> <p>Zkušený biker Martin Horák, jenž v posledních dvou letech sedlal kola Specialized a zaměřoval se zejména na zahraniční etapové závody MTB, se stal smluvním jezdcem švýcarské značky BMC a jako premiérový start v novém dresu si vybral exotický jihoamerický podnik Brasil Ride, který právě probíhá (14.-19. listopad, ve dvojici s Milanem Špolcem ve včerejším prologu šestý).</p>

Martin je mistr republiky v bikemaratonu z roku 2005, vítěz legendárních Sudet, stříbrný muž Crocodile Trophy a patří dlouhodobě k české bikemaratonské špičce. To jsou základní důvody, proč jsme se rozhodli ho do naší centrály v Grenchenu doporučit jako smluvního jezdce,“ uvedl Robert Kleiner, zástupce značky BMC pro Českou republiku a Slovensko.

Nabídka od BMC se prostě neodmítá,“ potvrzuje Martin Horák. „Švýcarskou značku BMC jsem vždycky považoval za jednu z největších cyklistických lahůdek, takže tohle je pro mě něco jako splněný sen.

Martin bude v nadcházející sezóně sedlat ponejvíce celokarbonový full BMC FourStroke FS01. Kromě něho bude k vidění i na čerstvé novince BMC TeamElite TE01 a silničním týmovém speciálu TeamMachine SLR01.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu