Kulhavý a Toi Toi předali šek dětskému domovu v Trnové

3.11.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-11-03T10:51:03 --> <p>V rámci svých dlouhodobých charitativních aktivit předala společnost TOI TOI Dětskému domovu v Trnové u Plzně šek v hodnotě 75.470 Kč.</p>

Společnost TOI TOI, partner Českého poháru horských kol, předala, společně s naším nejúspěšnějším bikerem současnosti Jaroslavem Kulhavým (stříbrný medailista ze zářijového Mistrovství světa horských kol v závodě cross country), ředitelce Dětského domova v Trnové šek na 75.470 Kč.

TOI TOI navázal na každoroční tradici a ve spolupráci s Českým pohárem horských kol daroval dětskému domovu za každého účastníka závodu této prestižní série 10 Kč. Celkem se letošního ročníku Českého poháru zúčastnilo 7.547 bikerů.

„S dětským domovem v Trnové spolupracujeme od roku 2008 a je skvělé vidět, jak se zde pro děti proměňuje a zkvalitňuje prostředí, ve kterém vyrůstají. Nemají to v životě lehké a my jsme rádi, že jim můžeme alespoň trochu pomoci,” říká Karel Svoboda, jednatel společnosti TOI TOI.

Dětský domov v Trnové - Jaroslav Kulhavý

Dětský domov Trnová poskytuje zdravotní, ústavní a výchovnou péči dětem, o něž nemá kdo pečovat nebo jimž nelze ze sociálních důvodů zajistit péči ve vlastní rodině, případně náhradní rodinnou péči, a to ve věku od 1 do 6 let. Kapacita zařízení je 35 lůžek. Snahou pracovníků dětského domova je, aby pobyt dětí v ústavní péči trval co nejkratší dobu, a aby se děti, jak jen je to možné, vracely do rodin – ať už vlastních nebo náhradních.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu