Czech Single Speed Championships letos mnohem dříve

23.9.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-09-23T08:31:09 --> <p>Rok se s rokem sešel a národní single-speedové mistrovství je za rohem. Po úspěšném, i když poněkud chladivém setkání minulou zimu, středočeská komunita MTBikerů se single-speedy pořádá single-speedový šampionát 2010 na předměstí Prahy a to16.října. Mistrovství bude mít, stejně jako v minulých letech, přátelskou atmosféru a unikátní úkoly během závodu, takže dokonce i rekreační single-speedista může jet po boku svých závodněji založených bratrů. A kdo ví, kdo nakonec vyhraje?! Závod se bude konat v sobotu 16.října ve 14:30, se začátkem v Praze 14 vedle letiště na Točné a povede různými pěšinkami na jihu této oblasti.</p>

Po závodě, díky prezentujícím sponzorům Made Sustainable, Bohemia Cycles a Park Tool a dalším budou všichni závodníci s rodinami vítáni k malému posezeni venku a posléze k hromadnému výletu do blízké hospody ke společenskému završení úspěšného dne. Stále oblíbenější single-speed se ujal i v Čechách a toto každoroční setkání přivádí jezdce z různých oblastí a umožňuje jim vzájemné poznání a společnou projížďku. Odborná pomoc bude nabídnuta i cyklistům, kteří si přejí přechodně nebo trvale změnit své kolo na single-speed, aby se mohli zúčastnit a užít si legraci. Vítěz mužské, tak ženské kategorie získá dres národního šampiona s dlouhým rukávem dělaný na zakázku firmou Champion Systems. Po závodě si budou moci všichni účastníci objednat verzi s krátkým nebo dlouhým rukávem, ovšem bez titulu šampiona, za skupinovou cenu.

Detailnější informace a novinky na http://ceskyss.blogspot.com. Všichni zájemci o účast, dobrovolníci nebo sponzoři jsou více než vítáni a tak kontaktujte organizátory na mcrss2010@gmail.com.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu