Společnost Trek představuje kolekci Gary Fisher

16.6.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-06-16T18:37:28 --> <p>Společnost Trek a průkopník horských kol Gary Fisher s potěšením oznamují novou kolekci Gary Fisher, novou řadu značky Trek, která nahradí samotnou značku Gary Fisher. Tato nová kolekce bude distribuována exkluzivně prodejci Trek.</p>

Tento krok významně zvýší viditelnost kolekce Gary Fisher, která bude k dostání v osmkrát více maloobchodních prodejnách po celém světě, a viditelnost na internetu vzroste desetinásobně.

„Toto vše dává smysl a mám z toho radost,” říká Gary Fisher. „Pracoval jsem se společností Trek na vývoji značky Fisher od roku 1996, ale tento krok mi umožní ještě spolupráci s nejlepším týmem lidí, kteří se pohybují v cyklistickém průmyslu. Nyní mohu přestavit své nápady přímo společnosti Trek, cyklistické značce číslo 1 na světě. Lepší kola a více cyklistů na nich, tato představa se mi líbí.”

VIDEO: Gary Fisher o svém odchodu

John Burke, prezident společnosti Trek, dodává: „Rok 2010 byl naprosto fantastický jak pro značku Trek, tak pro Gary Fisher. Nicméně jsme plně nevyužili úplného potenciálu osobnosti Garyho Fishera. Zjistili jsme, že bychom mohli Garyho nápady představit více lidem, a tak vznikla kolekce Gary Fisher.”

Kolekce Gary Fisher umožní prodejcům značky Trek přístup k jedinečným produktům jako jsou devětadvacítky, Dual Sport a alternativní silniční kola.

Produktový ředitel Trek, Joe Vadeboncoeur, vše komentuje následovně: „Pracoval jsem jako produktový manažer pro značku Gary Fisher a setkával se s Garyho nápady dlouhá léta. Současná kolekce Gary Fisher je nejlepší, jakou jsem kdy viděl. Plné angažování firmy Trek ji učiní ještě lepší. Rok 2011 bude pro kolekci Fisher nejlepší v historii.”

Úplnou kolekci Trek Fisher najdete na www.trekbikes.com/…ercollection

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu