Korida! Kdo sebere 80.000 Kč z plzeňského chodníku?

3.6.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-06-03T09:29:15 --> <p>Dlouho očekávaný souboj bikerů v plzeňských ulicích je tu. Již desátá Author Korida horských kol se koná již dnes, ve čtvrtek 3. června v historickém centru Plzně. Své souboje na atraktivní trati v oblasti Smetanových sadů v Plzni svedou postupně tříčlenné štafety (16:00), jednotlivci ve veřejném závodě (v 17:00) a nakonec elitní závodníci (v 18:00).</p>

Obrovským lákadlem měla byla účast aktuálního mistra světa v cyklokrosu Zdeňka Štybara a jeho souboj s elitními bikery. „Zdeněk do Plzně nakonec bohužel nepřijede”, sdělil hlavní pořadatel Author Koridy horských kol Pavel Šticha. „Směřovali jsme veškeré úsilí k tomu, abychom Zdeňka českým fanouškům do Plzně přivezli, ale bohužel se vyskytly zdravotní komplikace, které mu způsobily tréninkový výpadek a proto se rozhodl veškerý program v ČR zrušit. Samozřejmě jeho absence nás i fanoušky mrzí, ale důvody pro jeho neúčast jsou opodstatněné a nikdo z nás mu to nemůže zazlívat. Přejme mu, aby se brzy uzdravil a na podzim při Světovém poháru v cyklokrosu v Plzni svůj trénink zúročil,” komentuje situaci Šticha. I přesto se můžeme těšit na atraktivní souboj bikeři versus cyklokrosaři a s napětím pozorovat, v jaké kondici přijede čtvrtý muž letošního mistrovství světa v cyklokrosu Martin Bína! Autogramiáda se koná od 16.30!

Ve všech závodech se startuje ZDARMA, pořadatel zve všechny cyklisty, aby si vyzkoušeli okruh v centru Plzně, „Postavte si svoji štafetu, zúčastněte se závodu pro veřejnost a budete slosováni o hodnotné ceny s hlavní výhrou v podobě horského kola Author!“ Pro diváky bude připravena tipovací soutěž na vítěze 10. Author koridy horských kol, také o zajímavé a hodnotné ceny.

Na plzeňském chodníku leží více než 80.000 Kč v prize money, což je pro české profesionály nebývalá částka.

Více na www.aarcha.cz

Foto: Tomáš Tesař

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu