Kulhavý přepisuje historii, jak dopadne v konečné klasifikaci SP?

25.5.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-05-25T16:51:02 --> <p>Po dvou čtvrtých místech se biker Jaroslav Kulhavý probojoval na medialovou pozice v nedělním třetím závodě Světového pohár v Offenburgu a v celkovém pořadí seriálu v jeho polovině zaujímá čtvrté místo.</p>

Bronzovou příčkou v Německu, kde zaostal jen za Julienem Absalonem a Nino Schürterem, vyrovnal historické české maximum Pavla Elsnice z Cairns 1994 (Miloslav Kvasnička obsadil několikrát v podnicích Grundig Challenge Cupu v letech 1990–1 podiové umístění, ale ty nebyly součástí oficiálního Světového poháru). Jak vysoko bude figurovat v konečném pořadí UCI MTB World Cupu?

Na to si budeme muset počkat až na konec srpna (zbývající závody 24. července v Champéry, 31. července ve Val di Sole a 28. srpna ve Windhamu), ale už nyní si můžete na celkovou klasifikaci vsadit v naší sázkové kanceláři www.iVelo.cz. Uzávěrka sázek je do 4. června a vsadit můžete až trojici jezdců či jezdkyň, přičemž se musejí všichni umístit do šesté příčky. Pokud si vyberete dvě jména, musíte je pak nalézt mezi nejlepšími třemi, úspěch s jediným bikerem na sázence zajistí pouze jeho celkové vítězství.

V šestém letošním vydání časopisu Velo, které vychází ve čtvrtek 27. května, si přečtete rozhovor s Jardou Kulhavým také o jeho plánech na budoucí angažmá a rovněž názory odborníků na dvě anketní otázky – jestli a kdy vyhraje Kulhavý první závod SP a zda by měl zůstat v domácím prostředí, nebo přestoupit do zahraničního týmu, když už celkem pravidelně poráží například i kompletní sestavu Specialized Factory Racing.

(kh) Foto: Cor Vos


Odkazy:

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu