Velo Test Fest tuto sobotu bude a hlásí OBSAZENO

14.4.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-04-14T10:17:01 --> <p>V redakci časopisu Velo se množí dotazy zda se uskuteční sobotní festival testování v Olšanech u Brna, protože vláda České republiky na tento den vyhlásila státní svátek, který by měl vyjádřit solidárnost s oběťmi nedávné letecké nehody polského vládního speciálu. Státní smutek provázejí doporučení omezit zábavu v zemi, zákaz se týká výhradně provozu kasin a hazardních her. Účastníci Velo Test Festu se připojí k vyjádření účasti minutou smutku v sobotu 17.4. v pravé poledne. S omezením provozu nebo se zrušením Test Festu se nepočítá.</p>

Pozitivní zprávou pro všechny přihlášené je, že se má nad Českou republikou o víkendu rozzářit slunce. Již v pátek se má utišit déšť i dešťové přeháňky a sobota hásí polojasno až skoro jasno a teplota kolem 10 stupňů.

Kdo však v tuto chvíli není přihlášen, již nebude zaregistrován a nebudou mu kola k testování půjčena. Cílem této akce je, aby se každý z účastníků mohl svézt na kole, které si vybral, aby účastníků nebylo více než kol, aby zkrátka každý v sobotu večer odjížděl uspokojen. Jedinou možností jak se ještě přihlásit k Velo Test Festu je termín 24.4. a místo Svinaře u Karlštejna.

V Olšanech i ve Svinařích by mělo být k zapůjčení po 400 kolech.

(mr)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu