První dvě prodejny Specialized Concept Stores v ČR otevřeny

12.3.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-03-12T16:36:18 --> <p>Ve čtvrtek 12. března byla slavnostně otevřena první z prodejen řetězce Specialized Concept Stores v České republice za přítomnosti zakladatele a šéfa značky Specialized Mika Sinyarda.</p> <p> </p>

Prodejna je na místě bývalého Peksportu v Praze Vršovicích na rohu naproti Koh-i-Nooru. Na nebývale velké prodejní ploše se nachází celý sortiment Specializedu, který je doplněn jen o pár Camelbaků a několik nosičových brašen od Sport Arsenalu. Jinak si „Spešl” vystačí zcela sám.
„Prodejna je krásná, ale nejdůležitější ze všeho jsou lidé. Lidé, kteří jsou technicky zdatní a rozumějí kolům do nejmenších technických detailů, lidé, kteří umějí prodávat a rozumějí potřebám zákazníků. Věřím, že tyto prodejny takové lidi mají,” prohlásil Mike Sinyard.
Prostor bývalého Peksportu prošel stavebními úpravami a byl „osazen“ typizovaným vybavením všech Specialized Concept Storů, na což osobně dohlížela vrchní designérka těchto prodejen.
Další prodejna je otevírána 13. března v ulici Jugoslávských partyzánů, jsou to 107. a 108. prodejna Specialized v řadě na celém světě.
(mr)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu