Bikeři budou moci do KRNAPu? Pomozte i vy!

12.2.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-02-12T09:16:11 --> <p>Krkonoše platí mezi terénními cyklisty za nejvíce zapovězené území v naší domovině. Nemuselo by tomu tak ale být navždy. Pomoci přitom můžete i vy – třeba jen svým tipem na zajímavou stezku. Za touto skvělou zprávou stojí jednání asociace ČeMBA se Správou Krkonošského národního parku. Více v následující tiskové zprávě.</p>

Ve středu 10. 2. se zaměstnanci ČeMBA Tomáš Kvasnička a Hanka Hermová zúčastnili jednání s pracovníky Správy Krkonošského národního parku o plánech pro terénní cyklistiku v Krkonoších. Výsledky jednání jsou velmi zajímavé. KRNAP je prvním národním parkem v ČR, který se rozhodl brát zájmy terénních cyklistů vážně a začít pro ně ve spolupráci s ČeMBou postupně vytvářet podmínky. Zapojit se můžete také vy.

KRNAP požádal asociaci ČeMBA o pomoc při hledání a vytipování starých úzkých stezek, které by mohly nově, a především legálně, začít sloužit bajkerům. Znáte dobře Krkonoše a některé tamní stezky? Nebo jsou Krkonoše vaším domovským revírem? Potřebujeme vaši pomoc – ozvěte se na mail hanka.hermova@cemba.cz. Děkujeme!

Pro více informací klikněte na http://www.cemba.cz/novinka.shtml?….

(rh)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu