Snímek Czech Around

5.2.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-02-05T10:39:02 --> <p>Czech Around je ucelené video prezentující českou bikovou scénu: domácí ridery na nejlepších domácích lokalitách. Jeho tvůrci se snažili ukázat, co všechno nám kolo nabízí, a také to, kde všude a jak se dá jezdit. Jsou zde zachyceny velmi zajímavé lokality v ČR a jedna na Slovensku – většina z nich je tedy snadno dostupná i pro vás. Originální české video si můžete prohlédnout a stáhnout právě teď a tady.</p>

Z lokalit, kde se natáčelo, si stačí jen vybrat, která je pro vaše ježdění ta nejvýhodnější. Zda je to bikepark Špičák, okolí Božího Daru, Liberecko, Velké Karlovice, Děčínsko, Brno-Bystrc nebo slovenské středisko Jasná.

Každá z lokalit je vyzkoušena některým z předních českých jezdců, jakými bezesporu jsou Adam Vágner, Kamil Tatarkovič, Damjan Siriški, Filip Matuš, Rosťa Štencl, Petr Heiník, Honza Šavr, Kuba Fišer a Rob Trnka.

Také ježdění je velmi různorodé. Na své si přijdou vyznavači rychlých i poklidných sjezdů či freeridů, je zde zastoupeno i v poslední době se hodně rozvíjející backcountry a nechybí ani pár freestylových tri­ků.

Kvalitní a jedinečné záběry od kameramana Johnny Vee jsou doplněny muzikou od českých kapel. Také zde je patrná snaha o různorodost, aby i hudba oslovila každého. Uslyšíte díla od Hazydecay, Skapollo, Free Fall, Gate Crasher, Dark Gambale a komponovanou hudbu má na starosti Pavel Raclavský. Snímek vznikl v roce 2008, kdy byl vydán na DVD coby nedílná součást časopisu MTB FreeRide.

Video ke stažení: formát FLV/F4V (229MB)
Pro přehrávání FLV/F4V souborů můžete použít například VLC media player nabízený zdarma.

Příští týden v pátek najdete na našich stránkách i druhé video, které vzniklo pod hlavičkou časopisu MTB FreeRide – Euround, pro změnu mapující evropské lokality.
Neváhejte, prohlížejte, stahujte!

Rudolf Hronza

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu