960 000 pro sázkaře na iVelo.cz

2.2.2010
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2010-02-02T11:19:27 --> <p>Sázky na mistrovství světa v cyklokrosu v sázkové kanceláři iVelo.cz vynesly vítězné dvojici pod pseudonymy „carl" a „zane" shodně 960 000 bodů, třetí v pořadí „parouback" získal méně než třetinu.</p>

Pohromou pro většinu sázek byl největší favorit kategorie U23 Tom Meeusen, který se nečekaně nevešel na stupně vítězů, a smůlu měli také ti, kdo sázeli srdcem, tedy pro Kateřinu Nash. To se v sázení nevyplácí.

Úspěšné tentokrát byly ty sázky, kde se objevila tři, maximálně čtyři jména ve třech nebo jen ve dvou kategoriích, a vždy se rekrutovala z okruhu největších favoritů. Nejvíce bodů přinesla kombinace Hanky Kupfernagelové a Arnauda Jouffroye, podpořená Nijsem, Štybarem a Vosovou, což jsou sice jména s nízkým bodovým rankingem, ale při plném nasazení celého tisíce Velounů byl kurz 960 maximem.

Na jednorázové závody se evidentně sází složitěji než na etapové, to by ale nemělo fandy silniční cyklistiky odradit od sledování blížících se jarních klasik.

(mr) Žebříčky sázkařů po MS v cyklokrosu zde

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu