Táborští opět vítězní

6.10.2014
<p>V sobotu 4. října pokračoval národní pohár v cyklokrosu Toi Toi Cup 2014/2015 druhým závodem v Lounech.Závodníci ČEZ Cyklo Teamu Tábor opět obsadili několik míst na stupních vítězů.</p>

V úvodní kategorii žáků se opakovalo pořadí z Loštic a Jakub Ťoupalík získal v Toi Toi Cupu svůj druhý bronz. Na 8. místě se umístil Jakub Nový a na 20. místě Michal Šimák.

V kategorii kadetek dosáhla na bronzovou příčku Celestýna Součková. Na 7. místě se umístil kadet Jan Burgstaller a na 10. místě Matěj Syrovátka.

V kategorii juniorů si opět výborně vedl Martin Matějček a připsal si druhé letošní vítězství v Toi Toi Cupu. Na 6. místě skončil Dominik Drdek, na 14. místě Jan Novák a na 20. místě Tomáš Bakus.

V kategorii Elite se opět bojovalo o vítězství mezi závodníky ČEZ Cyklo Teamu Tábor Michaelem Borošem a Jakubem Skálou. Tentokrát si pořadí prohodili a vítězství si připsal Jakub Skála. Stupně vítězů doplnil loňský vítěz poháru Tomáš Paprstka z Remerx Merida Teamu Kolín. Další závodníci ČEZ Cyklo Teamu Tábor se seřadili na 15. až 17. místě, a to jmenovitě Stanislav Bambula, Ondřej Vobora a Michal Bednář.

Reportáž ze závodu včetně odkazu na kompletní výsledky a fotogalerii naleznete zde:

http://www.cyklokros.cz/…-sve-soupere

Šot z Televizních novin České televize si můžete prohlédnout zde:

http://www.ceskatelevize.cz/…ala-a-boros/

Další závod Toi Toi Cupu se jede sobotu 11. října v Uniově a pro mládežnické kategorie a ženy pokračuje v neděli 12 října v Náměšti na Hané.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu