Víťa Dostál, Honza Tomšíček a Honza Vlasák v pořadu Hádej, kdo lže?

24.11.2009
<!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2009-12-28T16:07:51 --> <p><strong>16. listopadu ve 20 hod proběhlo odvysílání pořadu TV Prima, který navazuje na oblíbený pořad Hádej, kdo jsem, kde vystupovali naši známí cykloturisté.</strong></p>

Moderátor Petr Vondráček a hadači Alice Bendová, Bob Klepl, Eva Holubová a Martin Zounar zpovídali tuto cestovatelskou trojici a zjišťovali, kdo že to objel svět na kole. Princip hry je takový, že hadačům se představili cyklocestovatelé – a všichni svorně tvrdili, že právě oni byli tou osobou, za kterou se ti druzí pouze vydávali. Úkolem hadačů tedy bylo v určitém časovém limitu, kdy mohli klást oněm osobám nejrůznější otázky, odhalit, kdo z nich mluvil pravdu, a kdo ne. Jestli se jim podařilo porotu obalamutit a získat pro sebe cenné body, zjistíte i ze záznamu na www.iprima.cz/porady/h.
V pořadu jindy vystupují také kabaretní umělkyně, polárníci, chovatele pštrosů, sběratelé kuriozit apod. tentokrát tedy v 8. díle hvězdné cykloturistic­ké trio.

 

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu