Jak často odpovídáte a na jaké dotazy

3.11.2007
Předem se omlouvám, že obtěžuji s takovou otázkou, ale měl bych dotaz k Vaší poradně. Zda odpovídáte na všechny zaslané dotazy a jak dlouho taková odpověď trvá. Zaslal jsem již tři dotazy a ještě ani na jeden jsem nenašel odpověď. Jinak přeji hodně dalších úspěchů a předem děkuji za odpověď.

Předně omluvy vůbec nejsou na místě! Snažíme se odpovídat na všechny dotazy, pokud se některé přímo nedublují nebo jsme již na hodně podobný dotaz neodpovídali dříve. Bohužel jsem nyní zjistil, že u poradny chybí úvodní text, kde jsme nabádali dotazující nejdříve projít všechny rubriky se zodpovězenými dotazy, aby předešli zklamání z toho, že se odpověď na jejich otázku neobjevila. Druhá věta v tomto krátkém textu pak hovořila o 14 dnech, které si dovolujeme vyhradit na odpověď. Důvod je prozaický – většinou se snažíme odpovídat obratem, ale často se stane, že je nás více na reportážních cestách nebo je uzávěrka, prostě nestíháme.
Pokud se však stane, že na svůj dotaz nedostanete na více pokusů odpověď a přitom již cokoliv podobného nebylo zodpovězeno, kontaktujte nás prosím přímo do redakce (nejlépe kolegu Edu Pinkavu na pinkava@vpress.cz) – problém může být jinde.
Děkuji za pochopení, s pozdravem

kategorie dotazuRedakce

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu