Nepropásni soutěž s Krakonošovým cyklomaratonem

20.7.2017
<p>Jsi závodník, fanoušek, dětský závodník nebo doprovod závodníka? Vyfoť se v přípravě na Krakonošův cyklomaraton. Přijeď na naše závody. Buď kreativní. Zašli Pohlednici Online a vyhraj originální dres pro vítěze závodu. Jedinečná možnost stát se majitele dresu pro pár vyvolených.</p>

Kromě hlavní ceny, kterou je originální dres podepsaný vítězem letošního ročníku se mohou vylosovaní soutěžící těšit i na další ceny, které do soutěže věnoval generální parter závodu, Česká pošta. Uzávěrka soutěže je již za týden, konkrétně 28.7. 2017 a adresa na zasílání Online pohlednic je: Jan Slavíček, Ve Vilkách 142, 541 01 Trutnov.

Pravidla soutěže: Z webu nebo mobilní aplikace Pohlednice Online nám pošlete fotku s tématikou přípravy na závod Krakonošův cyklomaraton. Fotku nahrajte do aplikace, kde z ní vytvořte pohlednici a na její zadní stranu nezapomeňte uvést svoje jméno i příjmení. A pozor, pohlednice musí dorazit na naši adresu nejpozději do 28. 7. 2017 a z fotky by měla být dobře rozpoznatelná soutěžící osoba. Pokud splníte tato jednoduchá pravidla, zařadíme vás do slosování, které proběhne při závěrečném vyhlašování vítězů.

Mobilní aplikaci Pohlednice Online si můžete stáhnout na https://pohledniceonline.cz/#….

Jednoduchý návod na zaslání pak lze shlédnout na https://pohledniceonline.cz/#…

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu