N1 TEAM 2017

17.3.2017
<p>Cyklistická sezóna je již opravdu tady, za pár dní startují první závody, všichni finišují s přípravou a toto je právě ideální doba na představení nového závodního týmu.</p>

Tým, který se dnes představí, není velký, ale figurují v něm mistři svého oboru. Jsou to mistři republiky ve svých kategoriích v disciplíně cross-country.

Jmenovitě bude N1 TEAM reprezentovat mistryně republiky, pravidelná účastnice závodů světového poháru Karla Štěpánová a mladý nadějný mistr republiky, závodník světového poháru do 23 let Jan Vastl. Hlavním manažerem a zároveň závodníkem je Zdeněk Löffelmann, sportovec tělem i duší a stejným způsobem businessman, který má dlouholeté zkušenosti v cyklistickém svě­tě.

Tým je postaven zcela nově s jasnými ambicemi pro sezonu 2017.

Karla Štěpánová jezdkyně kategorie Elite Women má ambice jasné, dominance na závodech českého poháru, stabilní umístění v top 20 na závodech světového poháru se snahou nakukovat do top 15. S tímto cílem by ráda uspěla na mistrovství světa a Evropy, kde chce být ne hůře než v top 15. Její první představení v letošní sezoně se blíží, za 14 dnů se postaví na start podniku kategorie C1 v rakouském Langenlois.

Jan Vastl je jezdec kategorie U23 a jeho ambice budou tkvět ve snaze být nejlepším závodníkem své kategorie na závodech českého poháru s výhledem stabilního umístění v top 5 na závodech světového poháru se snahou nakouknout do top 3. Se stejným nasazením se Honza chystá útočit na mistrovství světa a Evropy. Honza už má za sebou start na kyperském Sunshine Cupu, dalším závodem bude třetí díl Italského poháru v Montichiari.

V těchto výše uvedených ambicích budou mít závodníci N1 teamu k dispozici skvělé zázemí a vybavení. Jedním z hlavních partnerů týmu je firma CZECH TOURISM, všichni tři naši závodníci budou pro nadcházející sezonu sedlat kola světoznámé švýcarské značky BMC. Dříve jsme informovali, že team bude sedlat kanadskou značku kol Kona, ale v průběhu jara přišla zajímavá nabídka, které jsme využili. Modely kol, která budou naši závodníci sedlat jsou, pevný model BMC TEAM ELITE 01 a celoodpruženou verzi BMC FOURSTROKE 01 s vodítky řetězu CABTECH. Kontakt s terénem obstarají pláště a ráfky americké značky WTB, sedla a gripy jsou od firmy ERGON. Tretry, oblečení a doplňky dodávají týmu firmy NORTHWAVE a FOX, hlavy budou mít naši závodníci chráněné od firmy GIRO, závodní energii obstará výživa CHIMPANZEE. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na firmy STRABAG, SPORT INVEST, KOLO PRO ŽIVOT.

FOTO: Jakub Fišer

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu