Lance Armstrong se vrací na start v arizonském Tucsonu

19.1.2017
<p>Legendární silničář se postaví po velké nucené pauze na jeden ze svých dalších startů a sekundovat mu budou bývalí kolegové z týmu US Postal George Hincapie, Christian Vande Velde a Dylan Casey.</p>

Vytrvalostní mountainbikový závod se uskuteční mezi 17. a 19. únorem ve Willow Springs Ranch. Čtyřiadvaceti­hodinovka Old Pueblo není v kalendáři UCI, takže se na ni nevztahuje zákaz startu z důvodu rozsáhlého dopingového skandálu a pořadatel vítá, že se mezi 1800 přihlášenými jezdci objeví taková jména. Nejedeme usilovat o žádné vítěství. Bude to víc o samotné jízdě,. než o závodění, ale moc se těšíme, že si závod užijeme a že se potkáme s dalšími závodníky.” Řekl Lance časopisu Velonews. Ještě není jasné, zda borci pojedou ve čtyřčlenném týmu, ve dvojicích nebo jako sólisté. Připomeňme, že američtí silničáři to na mountainbiku umí, Lance dokázal v minulosti dominovat na extrémním, 160 mil dlouhém marathonu ve vysoké nadmořské výšce v koloradském Leadville, kde dokázal zvítězit i Levi Leipheimer.

“We are certainly not going to be contending for any victories, but we’re looking forward to it, looking forward to having a good time, meeting the other racers,” he said.

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu