Zavadilka bude začátkem července opět patřit cyklistům

21.6.2016
<p>Začátek prázdnin je v okolí Roudnice tradičně spojen se silniční cyklistikou. Nejinak tomu bude i letos, kdy jsou i díky státním svátkům připraveny hned čtyři závody v rozmezí pouhých čtyř dní.</p>

3. července

Memoriál Zdeňka Bambáska

Časovka jednotlivců na tradičním okruhu Zavadilka-Chodouny-Polepy-Vrutice-Svářenice-Mastířovice-Vetlá-Kyškovice-Zavadilka. Okruh je rovinatý, dlouhý 21,5 km. Závod bude zařazen v seriálu Severočeské amatérské ligy. Je otevřen i všem příchozím, kteří chtějí poměřit síly s časomírou. Vítáni jsou i junioři a žáci.

3. července

Časovka jednotlivců Masters

Startují všechny kategorie dle pravidel ELM, po předchozí registraci a přihlášení do závodu na webu ELM, nepřihlášení s poplatkem plus 50,–Kč. Závod se koná v minutových intervalech se zahájením ve 14. hodin, podle pořadí při přihlášení. Do závodu, každý závodník dostává přímo svůj startovní čas s čipem, který si upevní na opačnou stranu, než má snímač tachometru. Startuje se na již vydaná startovní čísla ELM.

5. července

Giro de Zavadilka

Časovka tříčlenných družstev v kategoriích v součtu věků závodníků do 50, do 90 let včetně, 91–120, 121–150, 151–180, 181–210, 211 a více. Dále rodinných družstev a družstev žen. Vyhlášení nejmladšího a nejstaršího závodníka. Letos také vyhodnocení družstev nejen z roudnických restaurací a hospod! Jede se na silničních i horských kolech.

6. července

Memoriál Vladimíra Urbana nejstaršího

Silniční závod s hromadným startem zařazený do seriálu Severočeské amatérské ligy. Startují závodníci od juniorské kategorie po nejzkušenější borce ve věku nad 70 let. Závod je opět otevřen i pro příchozí cyklisty.

Detailní propozice a přihlášky najdete na www.kcr.cz

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu