S Eurosportem do zákulisí týmu Trek-Segafredo

1.2.2016
<p>Eurosport nabídne divákům v úterý 2. února fascinující výlet do zákulisí jednoho z nejslavnějších světových cyklistických týmů – Trek-Segafredo. V magazínu Sports Insiders, který bude vysílán ve 20:30 hodin na programu Eurosport 1, diváci poznají, jak to chodí v profesionální cyklistice na nejvyšší úrovni, stáj Trek-Segafredo je nechá nahlédnou do svého předsezonního přípravného kempu.</p>

Dokument byl natočen na španělském Costa Blanca v prosinci 2015. Nabídne divákům neomezený přístup do samého srdce týmu, k nejnovějším tréninkovým metodám a přípravě na vysilující sezónu. Představí nearanžovaná setkání cyklistů, otevřené rozhovory, neuvěřitelné on-board záběry a také informace o výživových a technologických novinkách týmu, který v minulosti jezdil pod jménem Trek Factory Racing.

Magazín bude samozřejmě k dispozici i na internetovém přehrávači Eurosport Player a tedy dostupný i na mobilních zařízeních. Víceprezident Eurosportu pro obsah a výrobu Arnaud Simon: „Magazín by si neměl nechat ujít žádný cyklistický fanoušek. Tým Trek-Segafredo bude od středy startovat na závod Kolem Dubaje a právě v předvečer dubajských etap bude Eurosport tento pořad vysílat. Připomeňme, že za tento tým jezdí hvězdy jako světového pelotonu jako Fabian Cancellara, několikanásobný vítěz slavných klasik Paříž – Roubaix a Okolo Flander, Bauke Mollema, Julián Arredondo, nebo Ryder Hesjedal.

(tz)

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu