Točná odhalila, kdo bude na stupních BikeClinic Cupu

25.8.2015
<p>Cyklistická série závodů Bikeclinic Cup pokračovala v neděli 16. července na letišti Točná v Praze. V příjemném prostředí letiště závodilo přes dvě stovky mladých bikerů a bikerek a někteří z nich jsou po tomto závodě jasnými favority celé série, která se zanedlouho slavnostně zakončí v září v Praze. Sportovní část programu doplnila možnost prohlídky historických letadel a vystoupení kouzelného profesora Zlomtužky.</p>

Nedělní závodní den na letišti Točná v Praze přinesl pěkné sportovní výkony, zábavu a dokonce odhalil i některé celkové vítěze seriálu. To protože se jednalo o sedmý díl desetidílné série závodů a podle pravidel se do bodování započítává právě sedm nejlepších výsledků. Začíná být tedy zřejmé, koho v říjnu uvidíme na stupních vítězů. Vítězem nejnabitější kategorie odrážedla se stala mezi holčičkami Zuzana Nechutová, která posílila své vedení v rámci celého seriálu a mezi chlapci Marek Semerád, který se přiblížil na rozdíl 3 bodů k vedoucímu Patrikovi Fořtovi. Kompletní výsledky lze najít zde.

Velký zájem se zapojit do soutěže projevili také rodiče, kterých při vloženém Závodu rodičů vyrazilo za bouřlivého povzbuzování dětí na trať celkem čtyřicet. Pro každého pak bylo přístupné vystoupení profesora Zlomtužky, který předvedl své kouzelné představení plné mizejících čar a vznikajících příběhů. Zpestřením v sérii Bikeclinic Cup byla také možnost prohlédnout si historická letadla, které letiště Točná nabídlo k prohlédnutí. Děti si navíc akci užili na nově postaveném dětském hřišti přímo na letišti.

Další zastávkou Bikeclinic Cupu je Liberec. Zde se závody uskuteční v neděli 30. srpna v moderním sportovním areálu Vesec. Vítáni jsou všichni sportovní nadšenci, které přijde podpořit vzácný host – běžec na lyžích Martin Koukal, mistr světa na 50 kilometrů a štafetový bronzový medailista světového šampionátu.

UPOZORNĚNÍ: Desátý a zároveň závěrečný díl Bikeclinic Cupu se přesouvá na sobotu 26. září Rozhodli jsme se reagovat na žádosti rodičů o posun závodu poslední zářijový týden. Vzhledem k tomu, že je pondělí státní svátek a nedělní závod by prodloužený víkend rozbil, rozhodli jsme se přesunout závod na sobotu 26.9.2015. Těšíme se na všechny závodníky opět v Praze v Letňanském lesoparku. Připravujeme celou řadu překvapení.

Více informací o Bikeclinic Cupu najdete zde: www.bikeclinic-cup.cz

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu